کرفس پلو
آشپزي
مواد لازم
براي چهار نفر
برنج 4 پيمانه
کرفس پاک کرده 400 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پياز رنده شده 1 عدد
سير له شده 2 حبه
ادويه، نمک و فلــفل به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي 3 قاشق غذاخوري
پودر ليــمو اماني 1 قاشق مرباخوري
کره محلي 50 گرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوري
کرفس پلو
کرفس پلو
طرز تهيه
گوشت چرخ کرده را به همراه پياز، سير و ادويه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ريزه در آورده و درون کمي کره سرخ مينماييم. گوشتها را از تابه در آورده و کرفس را افزوده و تفت ميدهيم تا مقداري نرم شود. رب گوجه فرنگي و کوفته ريزهها را به کرفس اضافه کرده، يک پيمانه آب جوش ريخته و اجازه ميدهيم با هم بپزند. برنج خيس کرده را پخته و آبکش مينماييم.
از کرفس و گوشت لابهلاي پلو ريخته و کمي پودر ليمو اماني نيز ميپاشيم. در پايان زعفران را با باقي کره مخلوط کرده، روي برنج ريخته و پلو را دم ميکنيم.
آموزش آشپزي
:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0